🇧🇪

Gesprekskosten Voys België

icon

In het Complete abonnement bij Voys zijn de gesprekskosten inbegrepen in de abonnementsprijs. Je betaalt dus niets extra voor doorschakelen naar mobiele nummers of uitbellen naar vaste en mobiele nummers binnen België. Voor het bellen naar servicenummers betaal je het tarief dat is aangegeven bij het servicenummer.

Let op: we hanteren hier wel een fair use policy van 500 belminuten per gebruiker.

Klik op de volgende link voor een overzicht van onze internationale tarieven.

icon
Ben je voor 14-11-2022 klant geworden bij Voys? Dan betaal je, ook bij de eerste minuut, per seconde. Medewerkers bellen onderling, ook bij meerdere vestigingen natuurlijk kosteloos. Een overzicht van de gesprekskosten staat op onze site. Bekijk daar ook onze internationale tarieven.

Staat in je belplan een doorschakeling naar een mobiel of vast nummer, dan betaal je kosten voor het doorschakelen.