Adressbuch einstellen auf Cisco

Er zijn meerdere mogelijkheden om een adresboek in te stellen op een Cisco toestel.

Contactenlijst

De eerste mogelijkheid is het aanmaken van een contactenlijst op het toestel zelf. Dat doe je als volgt:

• Druk op de soft key dir lijst.
  • Vervolgens krijg je een lijst te zien van de contacten die je hebt toegevoegd.
  • Druk op de soft key add / toev. Vul de gegevens in van het contact dat je wilt toevoegen en bevestig met de soft key save / sla op.

Het contact staat nu in je adresboek.

Extern telefoonboek

Een andere mogelijkheid is om een extern telefoonboek in je Cisco toestel te laden. Dat doe je door een XML-bestand op een webserver te zetten. Je telefoon haalt dan het bestand op, waardoor je telefoonboek in het toestel komt te staan.

Meer informatie over het laden van een extern telefoonboek vind je in onze technische wiki. Let op: bij deze wijze van invoeren is het niet mogelijk om inkomende gesprekken te matchen op telefoonnummer (dit is wel mogelijk bij het handmatig invoeren van je adresboek).