Do not disturb op Cisco(dnd)

Soms wil je even niet gestoord worden door je telefoon. Je kan dan je toestel op niet storen/ do not disturb zetten.

In het beeldscherm op je Cisco zie je boven de meest rechtse soft key ‘dnd’ staan. Als je hier opdrukt, krijg je in het beeldscherm te zien ‘do not disturb’. Je toestel gaat dan niet meer rinkelen.

Afhankelijk van je belplan gaat het inkomende gesprek door naar de volgende stap in je belplan. Je haalt de ‘do not disturb’ eraf door wederom op de soft key ‘dnd’ te drukken.

Tip:  Wijzig de softkey op je toestel naar ‘dnd’. Druk op de knop links of rechsboven in je handset totdat je een keuzescherm ziet. Klik op ‘niet storen’ / ‘do not disturb’ en je kunt nu sneller je toestel op ‘dnd’ zetten!