Interne ringtone instellen op Cisco

Wil je aan de ringtone kunnen horen of je gebeld wordt door een collega of een klant? In deze handleiding lees je hoe je een interne ringtone kan instellen voor je vaste toestel, zodat een interne oproep een andere ringtone krijgt dan een externe oproep.

• Ga naar het ‘menu’ van de telefoon. (knopje met pagina met omgevouwen hoekje)
  • Scroll naar ‘9 Netwerk’ en druk op ‘Select’.
  • Ga (op een computer die in hetzelfde netwerk zit als de telefoon) in een webbrowser naar het IP adres van je telefoon.
  • Klik naar het tabblad ‘Voice.’
  • Klik op het tabblad ‘Phone’ en ga naar het kopje Ringtone.
  • Voeg het volgende toe bij Ring 1: h=alert-internal;