☎️

Cisco SPA122

Dit is een ATA met router functionaliteit die geconfigureerd kan worden voor een analoge telefoon, fax of een modem. Bij ons zijn de instellingen voor een fax bekend, voor de koppeling met overige hardware kan een Cisco SPA122 mogelijk een oplossing bieden, echter hierover kunnen wij geen garantie geven. Ook leveren wij geen ondersteuning bij andere ATA toepassingen dan fax.

Troubleshooting

Indien er problemen ontstaan bij het faxen kunnen de volgende instellingen mogelijk een oplossing bieden.

Deze instellingen staan onder [audio configuration]

• Prefered codecs: 1. G711a 2. G771u
  • Echo canc enable: No
  • Fax passthru codec: G711a
  • Fax passthru method ReINVITE
  • Fax enable T38: yes