🔇

Mute knop knippert / brandt rood op Cisco

Wat is er aan de hand?

Je netwerkkabel is niet verbonden met het netwerk.

De oplossing

Loop stap voor stap het volgende door:

• Controleer eerst of de netwerkkabel in de WAN-poort van je toestel zit. Je toestel heeft aan de achterzijde twee poorten waar de netwerkkabel in kan; de ‘PC’-poort en de ‘WAN’-poort. Bij beide poorten staat in het klein welke het is.
  • Controleer vervolgens of de netwerkkabel is aangesloten op een router die stroom heeft.
  • Herstart je router door de adapter van de router uit het stopcontact te halen en er na 20 sec weer opnieuw in te pluggen.
  • Sluit een andere netwerkkabel aan tussen je toestel en je router. Zorg dat je deze kabel stevig aandrukt in zowel de WAN-poort van je toestel als in de poort van je router