Adresboek instellen op Gigaset

Er zijn meerdere mogelijkheden om een adresboek in te stellen op een Gigaset toestel.

Contactenlijst

Het is mogelijk om een lokaal adresboek in te stellen op je Gigaset handset (voorbeeld: C610h of C530h). Volg de onderstaande stappen om contacten toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.

Contact toevoegen:

• Druk op de onderste navigatietoets om naar Directory te gaan.
  • Druk op New Entry, vul vervolgens de gegevens in.
  • Druk op Save om een contact op te slaan.

Contact bewerken:

• Druk op de onderste navigatietoets om naar Directory te gaan.
  • Ga met de navigatietoets naar het gewenste contact en druk op Options en selecteer Edit entry.
  • Pas de gegevens aan en druk op Save om de wijzigingen op te slaan.

Contact verwijderen:

• Druk op de onderste navigatietoets om naar Directory te gaan.
  • Ga met de pijltjes naar het gewenste contact, druk op Options en selecteer Delete entry.

Extern telefoonboek

Een andere mogelijkheid is om een extern telefoonboek in je Gigaset toestel te laden. Dat doe je door een XML-bestand op een webserver te zetten. Je telefoon haalt dan het bestand op, waardoor je telefoonboek in het toestel komt te staan.