Do not disturb op Gigaset (dnd)

Soms wil je even niet gestoord worden door je telefoon. Je kan dan je toestel op niet storen/ do not disturb zetten.

Gigaset:

Gigaset handsets kennen geen losstaande ‘do not disturb’ functie. Wat je wel kan doen is je handset uitzetten. Dit kan je doen door de knop met de ‘rode hoorn’ ingedrukt te houden.

Als je je handset uitschakeld zullen alle inkomende oproepen die normaal op je handset uitkomen geweigerd worden. Afhankelijk van je belplan gaat het inkomende gesprek door naar de volgende stap in je belplan.

Tip:  Wijzig de softkey op je toestel naar ‘dnd’. Druk op de knop links of rechsboven in je handset totdat je een keuzescherm ziet. Klik op ‘niet storen’ / ‘do not disturb’ en je kunt nu sneller je toestel op ‘dnd’ zetten!