No LAN connection Gigaset

Wat is er aan de hand?

Je netwerkkabel is niet verbonden met het netwerk.

De oplossing

Controleer de volgende punten:

• Controleer eerst of de netwerkkabel goed in het Gigaset basisstation zit. Zorg dat je deze kabel stevig aandrukt in zowel de poort van je basisstation als in de poort van je router.
  • Controleer vervolgens of de netwerkkabel is aangesloten op een router die stroom heeft.
  • Herstart je router door de adapter van de router uit het stopcontact te halen en er na 20 seconden weer opnieuw in te pluggen.
  • Sluit een andere netwerkkabel aan tussen je toestel en je router.

Heb je de bovenstaande punten doorlopen en is het probleem niet opgelost? Neem dan contact met ons op.