Interne ringtone instellen Grandstream

Wil je aan de ringtone kunnen horen of je gebeld wordt door een collega of een klant? In deze handleiding lees je hoe je een interne ringtone kan instellen voor je vaste toestel, zodat een interne oproep een andere ringtone krijgt dan een externe oproep.

• Ga (op een computer die in hetzelfde netwerk zit als de telefoon) in een webbrowser naar het IP adres van de telefoon. Dit IP adres vind je in het scherm van je Grandstream toestel.
  • Ga naar ‘Accounts.’
  • Klik op ‘Account 1.’
  • Klik op ‘Call Settings.’
  • Vul bij Matching rule alert-internal in en kies daarnaast welke ringtone er afgespeeld wordt.