MicroSip Softphone

Het instellen van de MicroSip Softphone is niet bijzonder ingewikkeld; het kan zijn dat het configuratiescherm er iets anders uitziet maar dit zou niet veel moeten verschillen van onderstaande voorbeelden. Open de softphone en ga naar edit account zoals hieronder is weergegeven:

image
image

Klik op edit account om bij de account settings te komen. Het instellen van deze softphone gebeurt op dezelfde manier als het instellen van een hardphone: Vul de “account name” in (bijvoorbeeld 201), de sip server, proxy en het domain (ha.voys.nl), username en login (account id uit freedom), password (naast account id in freedom), display name en dat is het!

image

Druk op opslaan en je bent klaar!