ūüéĶ

Interne ringtone instellen op SNOM

Wil je aan de ringtone kunnen horen of je gebeld wordt door een collega of een klant? In deze handleiding lees je hoe je een interne ringtone kan instellen voor je vaste toestel, zodat een interne oproep een andere ringtone krijgt dan een externe oproep.

• Druk¬†op de¬†Help¬†toets op het toestel.
  • Ga¬†met een webbrowser (op een pc die verbonden is aan het zelfde netwerk als het toestel) naar het IP-adres die de telefoon weergeeft.
  • Klik¬†in de webinterface van je telefoon onder het kopje¬†Setup¬†op¬†‚ÄėPreferences.‚Äô
  • Klik op tabblad¬†‚ÄėAudio.‚Äė
  • Controleer of bij¬†Alert Internal Text¬†Alert-internal¬†staat. Zo niet: pas dit aan.
  • Kies¬†bij¬†Alert Internal Ringer¬†welke ringtone wordt afgespeeld.