🎵

Interne ringtone instellen op SNOM

Wil je aan de ringtone kunnen horen of je gebeld wordt door een collega of een klant? In deze handleiding lees je hoe je een interne ringtone kan instellen voor je vaste toestel, zodat een interne oproep een andere ringtone krijgt dan een externe oproep.

• Druk op de Help toets op het toestel.
  • Ga met een webbrowser (op een pc die verbonden is aan het zelfde netwerk als het toestel) naar het IP-adres die de telefoon weergeeft.
  • Klik in de webinterface van je telefoon onder het kopje Setup op ‘Preferences.’
  • Klik op tabblad ‘Audio.
  • Controleer of bij Alert Internal Text Alert-internal staat. Zo niet: pas dit aan.
  • Kies bij Alert Internal Ringer welke ringtone wordt afgespeeld.