Zoiper für Computer

In deze handleiding lees je hoe je de Zoiper softphone kan installeren op je computer.

• Download Zoiper voor Windows en Mac hier.
  • Doorloop de installatiewizard.

Om Zoiper te koppelen aan een VoIP account heb je het VoIP Account-ID en het VoIP account wachtwoord nodig. Deze vind je door in te loggen in freedom.voys.nl

• Ga naar ‘Beheer’ en klik op ‘VoIP account.’ Achter elk VoIP account zie je het Account-ID staan.
  • Wijzig aan de rechterkant bij Filters ‘Wachtwoorden weergeven’ naar ‘ja’ en klik op ‘Toepassen.’ Er komt nu een extra kolom in je scherm met hierin het wachtwoord van je VoIP account.
image

Om een VoIP account te koppelen aan Zoiper open je het programma.

• Klik op ‘Create account.’
  • Kies Voys in de lijst met providers.
image
  • Vul bij Password het VoIP account wachtwoord in.
  • Vul bij Username het VoIP Account-ID in.
  • Klik op Sign Up.
image

De Zoiper softphone is nu klaar voor gebruik.