Meine Kollegen und ich verwenden den gleichen User-Account

icon

De app is er niet voor gemaakt om te delen met een collega of meerdere collega’s in combinatie met ermee te bellen. Het kan daarom zijn dat er problemen ontstaan. Mocht je dit toch willen gebruiken, dan hebben we hier een paar tips.

icon

Tegelijk inloggen en bellen

Dit kan, maar zodra je gebruik maakt van de app, checkt de app of je dubbel bent ingelogd. Hij logt dan automatisch de andere apps uit. Dit gebeurd alleen als je een VoIP-account hebt geregistreerd.

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Om de beurten ingelogd zijn kan dan wel weer werken, maar dit geeft geen garantie. We raden jouw daarom aan om per collega een eigen account te gebruiken.

icon

Tegelijk inloggen en zonder te bellen / bereikbaarheid aanpassen

Uitbellen met een app kan dus niet heel goed werken in combinatie met meerdere collega’s. Als je geen VoIP-account aan de app koppelt, dan kan je de app wel gebruiken om de bereikbaarheid aan te passen. Bijvoorbeeld door tussen 06 nummers of toestellen te switchen als je om de beurten dienst hebt.