Bekannte Probleme, an denen gearbeitet wird

🔉

Zoekfunctie contactenlijst iOS

Probleem

De zoekfunctie van de contactenlijst in iOS werkt niet na behoren. Er moet te specifiek gezocht worden.

Status

Er zit een bug in en we zijn bezig te achterhalen waar die zit.

🔉

Gebruik de beltoon van deze telefoon

Probleem

Op dit moment kan het zijn dat deze functie voor jou niet of niet goed werkt.

Status

Wij hebben het probleem gevonden en verwachten in een volgende update een oplossing.

🔕

DND en bereikbaarheid van de app functie

Probleem

Het werkt niet na behoren. Soms moet je er meerdere keren op klikken zodat het eindelijk werkt.

Status

Wij hebben dit als hoogste op onze prioriteiten lijst staan, maar we zijn er nog niet achter wat het probleem veroorzaakt.

Tijdelijke oplossingen

• Beschikbaar blijven staan en uit- en inloggen gebruiken in de app.
  • Bereikbaarheid aanpassen in Freedom of in de Webphone.