Änderungsmodus in deinem Anrufplan

Änderungsmodus in deinem Anrufplan

Der Änderungsmodus sorgt dafür, dass du deinen Tarif ändern kannst, während dein ursprünglicher Plan aktiv bleibt.

  • Ga in de linkermenu balk naar Belplannen.
  • Klik op het telefoonnummer dat je wilt wijzigen.

Je zit nu in de weergavemodus, hier kan je dus nog geen stappen wijzigen.

image

Wil je je belplan aanpassen? Klik dan op de knop “Belplan wijzigen.” Je komt nu terecht in de wijzigingsmodus van je belplan.

  • Pas de gewenste wijzigingen toe.
  • Ben je tevreden? Klik dan op de knop “Wijzigingen opslaan.”

Je krijg nu de volgende pop up:

  • Klik op “Opslaan” om de wijzigingen definitief te maken
  • Klik op “Terug naar bewerkingsmodus” om toch nog wat aanpassingen te doen.

image

Vanuit de bewerkingsmodus kan je ook alle gemaakte wijzigingen annuleren. Klik hiervoor op de knop “Annuleren”

image

Heb je vanuit de bewerkingsmodus op “Annuleren” geklikt? Dan krijg je de volgende pop-up:

  • Klik op “wijzigingen annuleren” om terug te gaan naar je originele belplan. Er is nu niets aangepast.
  • Klik op Terug naar bewerkingsmodus om toch nog wat aanpassingen te doen.
image

Wil je weten hoe je je belplan optimaal kan inrichten ben je benieuwd naar onze tips voor je belplan? Neem dan ook eens een kijkje op deze pagina: Tips voor je belplan. .

✍️
Ich habe ein Feedback zu den Hilfeseiten.

Updates

Wir arbeiten ständig an unserer Plattform und anderen Produkten. Hier findest du alle Updates

Verbesserungen

Wir entwickeln für und mit dir als unseren Kunden. Jedes Feedback ist uns willkommen. Wenn du Verbesserungsvorschläge hast, wie wir unser Produkt verbessern können, melde dich bitte hier.

Kontakt Die Anleitungen helfen dir nicht weiter? Dann nimm gerne Kontakt mit uns auf! Per E-Mail (support@voys.de) oder telefonisch 030 726 210 990