Berechtigungsgruppe

Groepen vind je in Freedom. Klik rechts bovenin op ‘Account’ en vervolgens op ‘Groepen’. Hier vind je een beknopte uitleg van de vier groepen die er zijn. Je zou ze ook zomaar gebruikersrechten kunnen noemen.

• Eindgebruiker: deze kan zelf alleen zijn bereikbaarheid beheren.
  • Beheer: is de baas van het systeem en kan alles inzien en aanpassen.
  • Accountbeheer: kan nagenoeg alles, behalve administratieve zaken wijzigen.
  • Gespreksdetails: kan enkel de gespreksstatistieken inzien

Wat kan ik hiermee?

Nou, eigenlijk niets. Je kunt alleen bij een Gebruiker kiezen welke gebruikersrechten je deze wilt geven en hier staat beknopt uitgelegd wat deze rechten inhouden.