Es gibt ein Problem mit der Verbindung

icon
Anrufe kommen nicht auf der App an Anrufe kommen nicht auf der App an

Jouw collega krijgt een telefoontje binnen, maar bij jou gebeurd er niks.

icon
Ich kann nicht anrufenIch kann nicht anrufen

Je gebruikt de app voor het eerst of je hebt hem al in gebruik, maar je kan niet uitbellen.

icon
Es klingelt nur einmal auf der AppEs klingelt nur einmal auf der App

Door de restricties van Android mogen onze apps beperkt draaien op de achtergrond. Daarom moeten we bij inkomende gesprekken eerst een bericht sturen om de app wakker te maken. Als de app dat doet én zich tijdig meldt, sturen we het gesprek door naar de app. De berichten hiervoor worden door een nieuw middleware-bouwblok verwerkt.

icon
Ich kann nicht anrufen über mobile DatenIch kann nicht anrufen über mobile Daten

Ik heb gelezen dat via wifi bellen niet de beste manier is, maar ik kan ook niet via 4g uitbellen. Wat moet ik doen?