Über den User

Je kunt zelf kiezen op welk toestel je bereikbaar bent, zonder daarvoor eerst je belplan aan te passen. Je bereikbaarheid is namelijk afhankelijk van jou als gebruiker. Op die manier kun je kiezen tussen verschillende toestellen, bijvoorbeeld je vaste VoIP-toestel of je mobiele toestel. Daarvoor moet je wel eerst verschillende eindbestemmingen invoeren in Freedom.

• Ga naar Freedom je eigen telefooncentrale
  • Klik op Beheer.
  • Klik vervolgens op Gebruikers.
  • Klik op je e-mailadres en ga naar het tabblad Telefonie-instellingen.
  • Vink bij Bestemmingen waarop je bereikbaar zou willen zijn, de juiste bestemmingen aan. Staat je eindbestemming er niet bij, klik dan op Nieuw Vast of Mobiel nummer of op Nieuw VoIP-account en voeg je bestemming toe.
  • Klik op opslaan.

In het belplan selecteer je vervolgens de gebruiker met daarachter de juiste gebruikersnaam. Dit kan je op meerdere manieren doen. Klik hier als het niet lukt of als je de andere manieren wil bekijken.