Es gibt ein Problem mit dem Audio

icon
Ich höre den Anrufer nicht

Als ik de app gebruik in combinatie met mijn headset of zonder, ik krijg nooit audio te horen.

icon
Audio funktioniert gar nicht
Audio funktioniert gar nicht

Als ik de app gebruik in combinatie met mijn headset of zonder, er ontstaat geen audio.

icon
Mein Anrufer hört ein Echo
Mein Anrufer hört ein Echo

Een handvol klanten geeft aan dat er altijd een echo te horen is bij de klant tijdens een telefoongesprek met de app.

icon
Mein Headset funktioniert nicht
Mein Headset funktioniert nicht

Bij Android heb je de optie om voor je apparaten ‘oproepen’ niet door te laten komen. Hier kan je kijken of dit aanstaat.

icon
Mein Anrufer hört mich nicht
Mein Anrufer hört mich nicht

Als ik de app gebruik in combinatie met mijn headset of zonder, de klant hoort mij niet.

icon
Audio funktioniert nicht gut
Audio funktioniert nicht gut

De klant en/of ik merken dat er ruis te horen is of dat ik af en toe wegval.

icon
Gesprächsqualität verbessern
Gesprächsqualität verbessern

Met de Voys app bel je via je internetverbinding van je smartphone, dus via 4G/5G of via WiFi.